Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

söndag 19 februari 2012

Dag 50: Slask och snöätande


Det ganska fina snötäcke som legat över denna delen av landet den senaste månaden har börjat bli gegg, slask och lera. Ganska otrevliga saker, men om man är en av de där som blir totalt insnöade i sin bil, så kan man äntligen bli fri åtminstone. Det negativa då är att, om man efter två månaders snöätande har blivit helt inställd på snö och drömmer om snöomeletter, snöfiléer och snöfrikadeller så har allt smält bort när man väl kommer fram sen!

Jag måste säga ändå att det är rätt imponerande att överleva i två månader endast på att äta snö. Speciellt eftersom att efter ett tag så måste den mesta av snön vara gul!


Dagens slips är från min kära morfar och har inget märke på sig! Helt anonym alltså, men det var en bra storlek för att göra en fluga, så det blev en sån. Om ni själva tänker försöka er på att göra en sån fluga, så skulle jag föreslå att använda en som inte är så glansig, då den lätt glider upp igen. Vill ni ändå göra en fluga av den, så kan ni buda på den här: http://www.tradera.com/morkgron-randig-slips-enslipsomdagen-dag-50-auktion_340275_149748438

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar