Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 4 februari 2012

Dag 35: Storstädning


Idag har det varit full rulle med att städa och fixa med sådant som borde gjorts tidigare egentligen. Plocka grejer, slänga grovsopor och kartonger, göra rent m.m. som gör att man blir väldigt varm och väldigt slut efter några timmar. Efter en sån dag så förtjänar man sig en nybakad chokladmuffin à la Malin. Malins massivt mumsiga muffins!

Efter en sån dag så blir det inte extremmycket bloggande heller, så vi drar iväg till IKEA istället för att försöka lösa problemet med att förvara alla slipsar jag har! Det är ett växande problem, så vi ska försöka komma på nåt smart. Eller ja, det blir antagligen Malin som kommer på nåt. Hon är som MacGyver och kan lösa i princip vilket praktiskt problem som helst, på sätt som åtminsone jag aldrig skulle komma på. Smart och finurligt är ledorden!

Dagens slips är donerad av min egen kära pappa, Hans Gatu, och är av märket Portia som är ett svenskt märke. Portia grundades 1926 och gjorde då slipsar och hängslen, men gör idag mycket mer. De har en av Sveriges äldsta slipsfabriker och märket finns i hela skandinavien! Vill ni ha en bit av denna svenska slipshistoria, så kan ni buda på den här: http://www.tradera.com/ljusgron-monstrad-slips-enslipsomdagen-dag-35-auktion_340275_148511254

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar