Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 7 januari 2012

Dag 7: Lite färg i tillvaron


Nu när vintern har varit så ovintrig så att allt bara är brunt och/eller grått och mörkret som tynger större delen av dagen blir extra påtaglig utan ett vitt täcke med snö som lyser upp tillvaron, så gäller det att man gör det på egen hand istället. Jag skulle vilja uppmana er att göra detsamma, om ni inte redan gör det, då ju mer färg och ljus alla har överallt desto lättare blir det att ta oss igenom denna mörka period.

En grön skjorta med en lysande orange slips känns faktiskt väldigt upplyftande att både se på och ha på sig, måste jag säga. Vi tog även för ett par dagar sen fram några blockljus att ha på köksbordet efter att adventsljusstaken togs bort och vi hade inte några andra än väldigt våriga färger i ljusgrönt, gult och rosa, men de känns väldigt bra att ha framme ändå. Ljus och färg! Wei!

Under den här tiden på året så klär sig folk väldigt mycket i svart, grått och brunt. Jag skulle vilja att alla var lite mer färgglada! Ta på en gladare halsduk när ni är ute, eller ha en otroligt somrig t-shirt när ni sitter inne på kontoren eller i soffan hemma. Färg färg färg!


Dagens slips är ännu en donerad från Tieroom.se och har en riktigt härlig orange färg. Det är en sån där glad slips, helt enkelt! Den är också 100% silke och av märket Notch. Notch är ett svenskt märke men som finns över hela världen verkar det som, som satsar mycket på intressantare mönster samtidigt som de respekterar de mer klassiska designs som finns.

Vill ni buda på dagens slips så kan ni göra det här:  http://www.tradera.com/orange-och-vitprickig-slips-enslipsomdagen-dag-7-auktion_340275_146737697

1 kommentar:

  1. Vackert! Orange kan vara en aningen laddad färg på slipsar, men prickarna tonar ner det och gör den mycket mer avslappnad.

    SvaraRadera