Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

tisdag 3 januari 2012

Dag 3: Mys och varm choklad


Vintern har varit en ganska stor besvikelse än så länge. I princip ingen snö (i alla fall inte här i Stockholm) så allt är bara brunt och geggigt. Men med all denna rusk så är det lite extra skönt att sitta inne i mjukisbrallor och ta sig en kopp varm choklad medans man ser på film, spelar tv-spel eller andra dylika aktiviteter.

Just denna koppen varm choklad har jag att tacka min kära syster och hennes kille för, som satte ihop speciella "varm-choklad-pinnar" i julklapp till oss där de har dels smält riktig choklad och haft i lite gottigt och sen som en slutlig liten touch så har de doppat änden av dem i olika kryddor, som t.ex. kanel eller kardemumma. Dessa rör man sen bara ner i en kopp med varm mjölk. Supergott!

Har äntligen skaffat en minneskortläsare till kameran nu. Nu gick bilderna in i ett nafs! Otroligt skönt. Det gör att bilderna kommer kunna komma upp tidigare på dagen än de gjort de senaste dagarna (om jag inte är extra lat eller så nån dag).

Dagens slips är en mjuk och mysig sådan, som donerats av Stefan Gädda. Perfekt för denna dag. Märket är Harmony Theme och har en liten detalj som jag tyckte var kul, och som hintar till hur gammal den är. Det står "Made in West Germany" på den. Alltså från den tiden när folk tyckte att det helt enkelt inte räckte till med ett enda ynka Tyskland, så de hade två stycken.

Här hittar ni dagens auktion:

http://www.tradera.com/aggvit-slips-med-monster-enslipsomdagen-dag-3-auktion_340275_146542622

Imorgon är en rätt speciell dag, så jag kommer nog se lite mer fancy ut än i bara myskläder. Berättar mer om det imorgon!

1 kommentar: