Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

torsdag 31 maj 2012

Dag 152: Intyg för april månad!


Så var det här! Intyget för donationen för april. Beloppet slutade på 892 kronor, vilket tyvärr är det lägsta hittils och det första som gått under tusenlappen. Många av slipsarna har sålts för endast en krona, vilket givetvis innebär många bra fynd för folk där ute (grattis till er!) men för insamlingens skull så är det desto sämre.

Bloggen har fått fler och fler besökare, men färre och färre budar på slipsar. Jag kan gissa på att det inte är det mest spännande att köpa på Tradera med sina surt förvärvade stålar och en vanlig tanke kan säkert vara "det är nog nån annan som köper de där, så det är lugnt" men i så fall är det nästan alla som tänker så. Det har varit ett problem med budgivningen från början, då för att det ska ge någon sorts välgörenhet så måste mer än en person buda på en slips, annars slutar den bara på en krona.

Så, jag ber er där ute att om ni ser en slips med ett lågt bud (eller inget bud alls! finns många såna just nu!) så lägg ett bud ni med. Det behöver inte vara mycket, men tänk på att 20 kronor är 20 gånger bättre än en krona! Skulle alla slipsar på en månad gå för en krona så blir det totalt 30 kronor på den månaden. Skulle de gå på 20 kronor, så slutar notan på 600 kronor! Det gör alltså väldigt stor skillnad! Kommer vi upp i 35 kronor per slips, så är vi över 1000-strecket igen vilket vore fantastiskt. Många bäckar små!


Dagens slips är donerad av Ingalill Hörberg och är av märket Cosmos. Jag har alltid gillat kombinationen svart och rött, och mot en svart skjorta ser det ännu bättre ut! Skjortan säljer jag inte, men slipsen kan bli din om du budar på den här: http://www.tradera.com/svart-rod-randig-slips-cosmos-enslipsomdagen-dag-152-auktion_340275_157261808

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar