Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

tisdag 1 maj 2012

Dag 122: Fixelifix


Jag har de senaste dagarna haft en ordentlig fixarknäpp. Vi har rensat ut gamla saker, lyckats hitta ett exakt likadant vitrinskåp som det vi har (som var fullt av tv-spel, men nu finns det äntligen plats för fler!), möblera om lite grann, städa upp på balkongen inför vår och sommar och sist men inte minst bygga ett planteringsbord att ha därute. Puh! Vi är helt slut efter dessa dagar, men det känns otroligt bra att ha det gjort. Finns nog mer att göra, men det kommer tas itu med tids nog! Älskar att få såna här energiryck.

Jag är nog mest stolt över planteringsbordet vi byggde. Förra sommaren så hittade vi en träpall liggandes ute i ingenstans som vi tog vara på. Den hade ovanligt tätt lagda plankor som gjorde att vi fick idén till att bygga bordet. Vi behövde mer virke däremot, så vi var ute och letade efter fler pallar att använda men hittade inga. Som tur var så var Malin volontär på en gård runt denna tiden, där de hade flera träpallar som hon kunde få om hon ville. Vi hade allt vi behövde! Detta var mot slutet av sommaren däremot, så den hann inte bli klar innan hösten. Men, med dagens bunt energi så fick vi äntligen klart den! Den blev väldigt stabil och bra, med tre hyllplan. Känns bra att ha använt virke som var helt gratis för oss också. Träpallar används och slängs hela tiden, men kan tas vara på om man vill!



Så, efter tillräckligt med hamrande och sågande för att få även den mest toleranta granne att snedda på leendet, så har vi vårt fina planteringsbord!


Dagens slips är donerad av Hannu Larsson och vill ni lägga bud på den så kan ni göra det här: http://www.tradera.com/svart-vit-randig-slips-retro-enslipsomdagen-dag-122-auktion_340275_155270738

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar