Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

torsdag 10 maj 2012

Dag 131: Designerslips och världens undergång


Jajamensan, dagens slips är gjord av en tysk designer som signerar den endast som "Larry". Detta gör det ypperligt svårt att hitta vem denna person är, trots att jag lusläst slipsens alla vrår och kanter. Det enda jag kan urskilja är att han är en tysk designer och gjorde denna slipsen, helt enkelt och passande nog kallad Tennis, året 1994. Året då Sverige tog VM-brons i fotboll och världen skulle gå under. Ja, det var vad jag var väldigt nervös inför åtminstone som liten grabb. Jag var nämligen ett stort fan av den tecknade serien Thundarr the Barbarian (världens coolaste namn för övrigt) och i introt till denna fantastiska serie så visar de hur världen förstörs av en förbipasserande fri planet (en som susar runt i rymden utan solsystem, i princip). Det hela skrämda strumporna av mig när det ödesdigra året närmade sig.


Jag blev väldigt lättad, och samtidigt nästan lite besviken, när året gick förbi fritt från apokalyps. Efter det så var jag aldrig särskilt påverkad av andra domedagsutrop, som vid millenniumskiftet eller i år, 2012, då Maya-indianernas kalender tar slut. Jag tror världen komma tåga på finfint, men om det faktiskt händer tillslut så känner jag mig lite tryggare i att veta att ett par tusen år efteråt så kommer Thundarr, Ookla the Mok och princessan Ariel (nej, inte sjöjungfrun) att bekämpa alla ondskans konstigt 80-talsklädda makter för mänsklighetens skull.


Vill ni buda på dagens designerslips, som är donerad av min egen pappa för övrigt, så kan ni göra det här: http://www.tradera.com/designerslips-tennis-by-larry-1994-enslipsomdagen-dag-131-auktion_340275_155878843

1 kommentar:

  1. Glöm inte dagen skynet skulle ta över världen och bomba skiten ur oss!!

    SvaraRadera