Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

måndag 28 maj 2012

Dag 149: Zombieapokalypsen har kommit?


Så tydligen så har en man fått sitt ansikte halvt avätet. En annan man, som var naken, hittades sitta och äta på mannens ansikte (som fortfarande lever), längs med en motorväg. En polisbil stannas av ett vittne, som säger åt den nakna mannen (läs: zombie) att sluta. Han lyssnar inte. Polisen skjuter mannen en gång. Han slutar inte äta. Polisen skjuter honom minst 6 gånger till, enligt vittnen, då han slutligen dör.

Klassiskt fall av zombieattack! Frågan är nu bara... vad kommer hända med offret, som överlevde? Tja, enligt de regler vi känner till så borde han börja omvandlas till en av de promenerande döda inom de närmsta 24 timmarna. Men zombies kan vara snälla också!


Dagens slips är donerad av Slipslådan.se och är av märket Mano. Just denna modellen på slipsen heter Edvin och är en stilig sådan i lila siden, men små vita prickar på som mjukar upp dess utseende en hel del. Fantastiskt snygg slips, som ni kan buda på här: http://www.tradera.com/lila-sidenslips-med-vita-prickar-enslipsomdagen-dag-149-auktion_340275_157064818

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar