Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

söndag 22 juli 2012

Dag 204: När du får väntat besök


Sen vi gick upp imorse så har vi spenderat dagen åt att städa och göra rent (och håller i skrivande stund fortfarande på, vid 11 på kvällen) och kommer även fortsätta imorgon. Vad är detta för galenskaper undrar ni? Jo, vi ska ha visning av lägenheten snart och även om det inte är ett direkt krav, så vill vi att det ska se snyggt ut. När vi var och kollade på detta hem så var det fullt av flyttkartonger och bråte, då det var ett dödsbo och de hade bara en månad på sig att få ut allt.

Mycket av städningen är också för att göra den stora flyttstädningen lite lättare senare, men när det kommer främlingar in i ens hem vars enda mål är att kolla på lägenheten, inspektera allt och (kanske ovetandes) döma allt så vill man vara väl förberedd. De kommer och inkräktar på vårat hem för att under en halvtimme gå och humma, fnysa eller kanske oooh'a åt allt vi har och har gjort i hemmet.

Vad de tycker och tänker kan vi inte göra så mycket åt, och det spelar inte så stor roll heller, men vi kan åtminstone få dem att tänka hur rent och fint här är. Eller ja, vi själva kan få tänka det. Det räcker nog.


Dagens slips är donerad av min mormor, Inga Gatu, och har inget märke på sig men är gjord i Sverige berättar den för mig. Vill ni buda på den, så kan ni göra det här: http://www.tradera.com/bla-rutig-slips-90-tal-enslipsomdagen-dag-204-auktion_340275_160290749

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar