Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 7 juli 2012

Dag 189: Så som det bör vara


Det har varit en varm och klibbig dag idag, precis så som en svensk sommardag bör vara, eller åtminstone brukar vara, när värmen väljer att besöka oss. Det känns bra att det är ordentlig sommar i alla fall.

Jag såg något på TV, säkert en reklamfilm eller nåt, om höstkollektionen som kommer nu. Fuck off, säger jag bestämt till detta. Höst kommer inte nu, inte på länge. Så är det bara. Ska de hålla på sådär kan de lika gärna ge julklappstips också. Det är sommar! Hör ni det!? SOMMAR!


Dagens slips är donerad av Ingmarie Görnebrand och Solveig Andersson och är utan märke, men känns som en riktig retro-slips i 60-talsstuk. Kan vara att den är brun, kan vara att den är bred som få. Charmig är den i vilket fall som helst, och ja den är väl lite höstig också men man kan ha den på sommaren också! Jag lovar! Om ni annars vill ha den i eran egen höstkollektion, så kan ni gå in och buda på den här: http://www.tradera.com/brun-monstrad-slips-60-tal-retro-enslipsomdagen-dag-189-auktion_340275_159469630

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar