Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

tisdag 27 november 2012

Dag 332: Liv?


Frågan om det finns liv ute i universum (förutom på vårat lilla klot) har ju alltid varit en omtvistad fråga, men för mig har svaret alltid varit ganska självklart. Ett rungande ja. Det är inte mer än logiskt, det kan inte finnas biljoner med planeter och bara en som har liv på sig.
Med den populära lilla roboten Curiosity som vandrar runt på Mars så ha NASA nyligen sagt att de kan ha upptäckt något historiskt, men de vill kolla lite extra först innan de utannonserar nåt. Jag tror det kan vara spår av liv, om än bara bakterier (måste ju börja nånstans). Är riktigt spännande faktiskt.

På tal om liv på Mars så njuter jag ofantligt mycket av spelet Waking Mars just nu (finns till en smartphone nära dig) där man spelar som en astronaut/forskare/rocketman som undersöker mystiska nyupptäckta grottor på den röda planeten, där man faktiskt hittar liv och helt plötsligt börjar väcka upp hela planetens ekosystem. Rekommenderas om ni har tråkigt, vill ha mer spel till mobilen eller bara vill spela nåt bra!


Dagens slips är en av mina egna och är en fin men lite märklig sidenslips. Färgerna är lite ovanliga, men de funkar på nåt sätt ändå. Vill ni buda på den, kan ni göra det här: http://www.tradera.com/gulbrun-monstrad-sidenslips-enslipsomdagen-dag-332-auktion_340275_169871513

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar