Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

tisdag 13 november 2012

Dag 318: Hantverkarvirvel


Under den korta tid vi har bott här så har det varit en hel del som behövt fixas, om det så är för att byta ut skåpsluckor, installera diskmaskin eller kanske bara leverera ett ugnsgaller. Vår hyresvärd har varit in och ut här med sitt folk en hel del, helt enkelt. Idag var det dags för nästa grej, vårat lilla badrum ska få ny tapet så en rörmokare var här imorse och slet ut toalett och handfat som nu står i hallen och ser fina ut. Hela processen kommer ta ungefär en vecka innan det är klart.

Samtidigt så märker jag mer och mer hur alla lister i huset är extremt slitna (förstår inte riktigt hur det gått till, till och med den som är långt in under trappan är sliten) och det är ännu en grej att kontakta hyresvärden om. Det är ju såklart nånting de ska fixa, men jag kan inte hjälpa att höra min inre svensk (separat från min yttre svensk) säga att "inte ska vi väl störa dem med ÄNNU ett klagomål, det blir ju så jobbigt för dem" när det är deras jobb att ta hand om detta. Men men, ska väl se vad de säger. Just nu är alla lister i hela huset svarta, men vi hoppas på att få dem vita. Annars får vi kanske kavla upp ärmarna och ta itu med det själva!


Dagens slips är donerad av Lars M Nilsson och är en stilig brun slips utan märke, som ni kan buda på här: http://www.tradera.com/helbrun-monstrad-slips-retro-enslipsomdagen-dag-318-auktion_340275_168701246

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar