Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 18 augusti 2012

Dag 231: Soffomväxling


På sistone har vi varit på jakt efter en soffa att byta ut vår gamla trotjänare med, då den har gett mer ryggont än komfort på senare tid tyvärr. Vi har kollat på både nya och gamla soffor i en massa affärer och hållit stenkoll på blocket. Något vi sa från början var däremot att vi definitivt INTE skulle ha en skinnsoffa.

Sen för några dagar sen så hittade vi en soffa vi gillade på Blocket och fick tag i säljaren (ofta mycket svårare än man kan tro, med tanke på att de faktiskt är ute efter att sälja något!), så igårkväll hyrde vi ett släp och drog iväg och köpte den! I samma veva sa vi hejdå till vår gamla kompis och nedan kan ni se förändringen.

Före...

...och efter!

För er skarpsynta där ute så ser ni kanske en lite oväntad detalj med den nya soffan... Det blev en skinnsoffa i alla fall! Vi föll för den helt enkelt, så den är riktigt riktigt skön! Så lördagen kommer nog spenderas huvudsakligen här, dels för att inviga den och dels för att vila upp våra arma ryggar efter att ha kånkat runt soffor hit och dit, varav den ena inte gick in i vår hiss och vi var tvungna att kränga ner den för vårat abnormalt smala och trånga trapphus. Som tur var så var det soffan vi skulle slänga, så vi behövde inte vara rädda om den!


Dagens slips är donerad av min mamma och är av märket Hisar (som jag kan utläsa det åtminstone). Jag kallar det en idé-slips, eller varför inte bara heureka! Känner ni att ni har ont om idéer just nu så kan detta vara just vad ni behöver! Så, gå in och buda på den här: http://www.tradera.com/id%C3%A9-slips-glodlampsmonstrad-enslipsomdagen-dag-231-auktion_340275_161826770

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar