Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 31 mars 2012

Dag 91: Art Deco


Dagens slips är donerad av Mitra Samarasinghe och är av märket Past Times. Det är dock inte de som gjort slipsen, de bara sålde den, så de som skapade plagget heter Beckford Silk Ltd och båda företagen är brittiska. Past Times jobbar med att försöka ta fram nya saker i gamla stilar, som t.ex. Art Deco, Art Nouveau och Celtic. Art Deco är en stil jag gillat länge, men jag blev totalt kär i den efter att ha spelat Bioshock. Förutom en otroligt stark atmosfär så dryper det spelet totalt av 40/50-talsdesign och framförallt Art Deco. Man befinner sig i undervattenstaden Rapture, där i princip allt har gått åt helvete.


Det frambringar såna otroliga mys- och ryskänslor att de denna stilen nu, då den får mig att tänka på spelet så himla mycket. Om ni är av den spelande typen, så rekommenderar jag verkligen att ni ger er ner i djupet på Atlanten och besöker staden Rapture. Om ni inte är den spelande typen, så kan det kanske vara dags!

Vill ni buda på dagens slips, så kan ni göra det här: http://www.tradera.com/vinrod-slips-med-medaljongmonster-enslipsomdagen-dag-91-auktion_340275_152947968

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar