Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

onsdag 31 oktober 2012

Dag 305: Halloween!


Skräckens afton har anlänt! Som liten så var jag aldrig med om att några ungar kom förbi och tiggde godis, men jag själv försökte det nån gång utan framgång. Hässleholm var kanske inte den bus-och-godisaste staden i riket, men här i Sandviken verkar det vara andra bullar. När man nu har en egen ytterdörr, jämfört med en lägenhet med låst port, så har vi räknat med att barnen ska komma förbi och plinga på, även om vi inte riktigt visste vilken kväll de skulle komma. I Sverige har vi inget fast datum då man gör detta än, utan det verkar bli lite hipp som happ på nån av helgerna kring Halloween, på Halloween-dagen eller på svenska Alla helgons dag. Här verkar de hålla sig till den faktiska godiskvällen, men vi har godis nog för eventuella besökare i helgen också.

På bilden ser ni skålen med godis (som råkar förlora nån godisbit här eller där, på något mystiskt vis!) som väntar alla de små. Ha en bra Halloween allesammans!


Dagens slips, som inte är ett dugg läskig om man inte råkar ha slipsfobi, är donerad av Tina Ekwurtzel och är utan märke, men om ni budar på den kan ni kanske hjälpa de som har carcinomatofobi (google it!) att komma över sin skräck lite grann, så ta och släng iväg några kronor här: http://www.tradera.com/morkbla-geometriskt-monstrad-slips-enslipsomdagen-dag-305-auktion_340275_167569169

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar