Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

söndag 7 oktober 2012

Dag 280 & 281: Fart och fläkt!


Igår gick det undan! Vi skulle ner till Stockholm igen för en snabb visit och fira Malins lillasysters 20-årsdag. Ännu ett grattis till dig! Vi hade en väldigt skön kväll med både restaurang och senare några öl inne i stan. Trevligt så in i bombens, helt enkelt! Tyvärr så gjorde detta att jag endast hann ta bilderna på gårdagens slips innan vi åkte, men jag hann inte lägga upp nånting här! Nåja, det får komma upp idag istället i ett kombo-inlägg.



Idag har fått/ärvt/fyndat en rad gamla grejor från Malins morföräldrars gamla hus som vi kånkat hem (från bilen) på en dag då vi allra helst skulle vilja ligga i soffan och halvvaket se på nån löjlig film. Tröttheten på sistone är så överväldigande! Vi har fortfarande inte riktigt varvat ner sen flytten och det är fortfarande en massa som behöver fixas här och där innan vi kan slappna av ordentligt, men på samma gång så måste vi ju jobba hela vardagarna så det blir inte så mycket gjort där. Men nästa helg! Då blir det andra bullar. Då ska saker hända, förhoppningsvis, så att vi städar undan stressen. Men nu... Soffdags!


Dagarnas slipsar är donerade av Tieroom.se och Lars M. Nilsson respektive. Gårdagens slips är av märket Notch och är den sista av Tierooms slipsar jag har, så denna är alltså också helt ny. Dagens slips är av märket Kingswear, vilket jag tycker är lite lurigt för jag tvivlar på att knugen (medveten felstavning) skulle vilja ha denna på sig. Det är nog inte riktigt hans stil. Men, är det din stil så kan du bjuda på den och gårdagens slips här:

Igår: http://www.tradera.com/brun-orange-randig-slips-ny-notch-enslipsomdagen-dag-280-auktion_340275_165621534
Idag: http://www.tradera.com/rod-vit-rutig-slips-kingswear-enslipsomdagen-dag-281-auktion_340275_165622151

4 kommentarer:

  1. Gillar verkligen ditt initiativ!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Det är ett kul projekt. :)

      Radera
    2. Vad blir de för projekt nästa år då?

      Radera
    3. Oj, jadu, inget planerat just nu. Ska ta mig igenom detta projektet först! :)

      Radera