Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

måndag 22 oktober 2012

Dag 296: Möjligheter istället för ångest


Sen vi flyttade in så har vi jobbat mycket med att få i ordning alla rum så att man kan vara i dem om andan faller på. Ett av rummen har däremot inte fått någon sådan uppmärksamhet alls. Rummets enda syfte änsålänge har varit lite förråd för saker som vi inte vet var de ska vara än, samt att katterna har sina grejer där. Det har blivit ett rum man inte vill kika in i ens, för det känns bara jobbigt.

Jag vill nu istället börja se möjligheter där istället för bara ångest, så jag har tänkt mig att jag ska försöka skapa en ateljé till Malin, där hon kan ägna sig åt att måla, sy och andra kreativa åtaganden (dessa saker kan man ju göra lite var som helst, men det kan vara trevligt med ordentligt med utrymme för just sådana saker). Det första kreativa som sker där är ju då att komma på hur rummet ska se ut, men vi kommer nog kunna lösa det.

Oh, just ja. Vi har två stora myrbon i trädgården! Hipp hurra! Så om nån vill låna en kopp myror, så är det bara att knacka på.


Dagens slips är donerad av Tage Andersson och är av märket Röda Sigillet. Gjord av den kungliga hovleverantören av slipsar, Amanda Christensen, så det är kvalité rakt igenom! Vill ni buda på den, kan ni göra det här: http://www.tradera.com/lila-bla-turkos-monstrad-slips-enslipsomdagen-dag-296-auktion_340275_166882350

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar