Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 20 oktober 2012

Dag 294: Anders får kramen!


Finbesök idag av min syster och hennes lilla dotter Alva! Det ledde till att vi tog oss en tripp till Valbo där vi handlade bland annat en spade. En spade! Hur bra som helst. Kanske låter trist, men det är något som behövs för att vi ska ha möjlighet att rädda vårat stackars syrénträd som stod på vår tidigare balkong. Nu har den ju en trädgård där den kan få en alldeles egen grop! Till denna grop behövde vi då alltså en spade. Får se sen om trädgårdsarbete kommer vara en fröjd eller bara en pärs.

På tal om det så var idag en städdag här i området och alla hyresgäster har det skrivet i kontraktet att vi ska hjälpas åt att sköta omgivningen här. Något vi missade när vi skrev på. Många var ute och hjälptes åt (även om en hel del stannade inne och gömde sig från dömande ögon) så allt rullade på bra och som nykomlingar härikring så var vi lite osäkra på vart vi skulle ta vägen, men alla var så trevliga och hjälpsamma så det var inga problem alls. Kratta ett halv ton löv (mja, ungefär) och slänga i containrar, sen bjöds det på varmkorv och fika. Kändes bra i kroppen att få lite fixat faktiskt, även om det var påtvingat. Här blir ju finare ändå!

Nu vankas middag tillsammans allihopa och lilla Alva var generös nog att (efter en stunds nekande) ge mig en kram! Slipsen, som är donerad av min mamma, kikar fram liiiiite nere i mitten där, men om ni är intresserade att se mer av den kan ni gå in på Tradera och kolla på närbilderna, och kanske lägga ett bud eller två? Det är en sidenslips av märket CoolCC och vill ni kika (och buda) på en, kan ni göra det här: http://www.tradera.com/brun-sidenslips-med-vita-prickar-enslipsomdagen-dag-294-auktion_340275_166669898

1 kommentar: