Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 29 september 2012

Dag 271, 272 och 273: Inflyttade!


Ja! Nu är det klart! Vi är officiellt Sandviken-bor! Efter en väldigt låång dag (och även en större klump av natten) av flyttande och städande, med ovärderlig hjälp från Malins familj (tack, tack, tusen miljoner gånger tack till dem för deras hjälp och tålamod!) så bor vi helt plötsligt i ett hus som för tillfället är fyllt till bredden med saker. Men det ska vi nu ordna upp i lugn och ro och bygga upp vårat nya hem så som vi vill ha det. De senaste veckorna har varit helt galna, och de blev galnare för varje dag som gick, men nu ska vi försöka släppa stressen och varva ner.

Som ni kanske märkt så har det varit blogg- och slipsfritt här de senaste par dagarna och det är p.g.a. flytten såklart. Inget internet, då router m.m. var nerpackat, och inte heller någon tid över då vi stannade uppe långt in på nätterna och packade (tyvärr så räckte tiden ändå inte till) och då blir det väldigt lite datortid helt enkelt och därmed radioskugga.
SÅ! Vi kompenserar med att lägga upp alla dessa dagars slipsar på en och samma gång, med en samlingsbild på dem alla också där jag står skäggig och trött efter alla dessa rabalder, men glad ändå. Nu börjar äventyret! Så mycket möjligheter! Det är så spännande att se vad som kan bli av det här!


Dagarnas slipsar är donerade av Tina Ekwurtzel, Tage Andersson och Matilda Gädda. Endast den mittersta har märke däremot, vilket är Röda Sigillet som ju är ett märke av Amanda Christensen, som ju är hovleverantör av slipsar, så det är fina grejer det! Vill ni buda på nån av dem (eller varför inte alla!) så kan ni göra det här:
Vänster slips: http://www.tradera.com/vinrod-gra-randig-slips-enslipsomdagen-dag-272-auktion_340275_165007873
Mittenslips: http://www.tradera.com/gra-slips-med-fallskarmsmotiv-enslipsomdagen-dag-271-auktion_340275_165007581
Höger slips: http://www.tradera.com/svart-gron-rutig-glansig-slips-enslipsomdagen-dag-273-auktion_340275_165008178

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar