Startsida Tack-sida

av Anders Gatu

lördag 22 september 2012

Dag 266: Hundra dagar kvar!


Ni som har ett skarpt öga ser att dagens siffra är 266, utav årets 366 dagar, vilket innebär (efter ett antal överkomplicerade ekvationer) att det nu är exakt 100 dagar kvar av projektet! Gah! Det har gått så fort! Men hundra dagar är hundra slipsar som ska bäras och säljas. Men det ska inte vara några problem!

Denna dagen har gått åt helt åt att packa, slänga och sortera saker. Ända sen vi gick upp imorse har vi hållit igång, och som ni kanske ser på bilden, där jag packar dagens sista låda, så har det varit en lång dag. Det hela fortsätter såklart imorgon, det finns ju så mycket grejs överallt! Packa packa packa!


Dagens slips är donerad av min mamma och det står bara Acetat på den, i stora bokstäver, vilket skulle kunna vara en logga (till utseendet) men den syftar antagligen på materialet. Det är en konstfiber som framställs av cellulosa, ni vet sånt där som finns i gräs och de flesta andra växter. Vill ni buda på denna inte alls så gräsliga (höhö) slips, kan ni göra det här: http://www.tradera.com/morkbla-slips-med-symbol-enslipsomdagen-dag-266-auktion_340275_164466375

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar